Szia,
örülök, hogy
itt vagy!

Kata vagyok és egyedi bútorokat gyártó családi vállalkozásunk, az Enter Team adta az alapot, hogy elindíthassam a Kattuskát.
Két kisgyermek anyukájaként elkezdtem ötletelni és az ő igényeik által inspirálódva megszülettek az első játékaink. Igaz, azóta már lázadó tinédzserek, de szülőként gyermekeim nevelésében is nagy hangsúlyt helyezek a kreativitásra, a design iránti érdeklődés felkeltésére.
Azt vallom, hogy a gyermek fantáziájának semmi sem szabhat határt, nekünk szülőknek a feladatunk ennek a szabad áramlásnak utat adni.

Attila
a tervező

Faipari mérnök és bútortervező, szeret kézi rajzos skicceket készíteni. Sok éves tapasztalatának köszönhetően bármilyen gyerekszobát megtervez és elkészít Nektek.

Profi csapatmunka

A játékok kiváló minőségű, környezet- és gyerekbarát anyagok felhasználásával készülnek. A tervezés során nagy figyelmet szentelünk az ergonomikus kialakításnak. A modern gépekkel felszerelt 1200 nm méretű asztalosipari üzemünkben gyártjuk a játékokat, ahol szakképzett bútorasztalosok felelnek, hogy a lehető legjobb minőségű játékok kerüljenek ki a gyárunkból.


Vegyi felületkezelés helyett több lépcsős finom tapintást biztosító csiszolást alkalmazunk a natúr felületen, így a gyermek nem találkozik semmilyen káros anyaggal. A játékok a kialakításuknak és az anyaghasználatnak köszönhetően igen tartósak, közösségi helyeken is bizonyítottak már, családban akár több generáción át használhatóak.

Munkatársaink

Csáki Zoltán

gyártáselőkészítő

Jenei Csilla

pénzügyi és irodai ügyintéző

Juhász Zoltán

műhelyvezető